Carnaval

Els locutors Ernest Codina, Aniol Florensa i Guillem Estadella seran els pregoners de la rua de la disbauxa

 

CARNAVAL TARADELL cartell 2019 definitiu

El Carnaval de Taradell es prepara, aquest any, per un bon final de festa. La música del Fricandó matiner de RAC105 farà parada al Centre Cultural Costa i Font per tancar la rua de la disbauxa el proper 9 de març. Després de la cercavila pels carrers del poble, l'equip del programa, amb l'osonenc Ernest Codina al capdavant, seran els encarregats de la música i l'espectacle per acabar de celebrar el Carnestoltes. També seran els responsables de fer el lliurament de premis a les millors carrosses i comparses. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Taradell i Ràdio Taradell volen tancar de la millor manera possible el Carnaval d'aquest any, amb una festa oberta a tots els públics. 
 
A més, el conductor del Fricandó matiner, Ernest Codina, que té els seus inicis a Ràdio Taradell, serà el pregoner del Carnaval. Ho farà acompanyat de dos col·laboradors més del programa: Aniol Florensa, que viu a Taradell, i Guillem Estadella. El pregó es farà a dos quarts de 7 de la tarda des d'un escenari instal·lat a la plaça de l'Atlàntida. Codina, Florensa i Estadella agafen el relleu a Pau Vinyals, Xavier Pérez Esquerdo, en Peyu, Pep Plaza o Quim Morales, que han estat pregoners els últims anys.  
 
Tots tres també formaran part del jurat, juntament amb representants del Carnaval de Torelló i responsables de mitjans de comunicació de la comarca.
 
Les inscripcions de carrosses i comparses per participar a la rua de la disbauxa estan en marxa des de fa dies i avancen a bon ritme. Es podran fer fins tres dies abans a les oficines de l'Ajuntament o a través d'un formulari al web de l'emissora (www.radiotaradell.net). Com és habitual, es premiaran les tres millors carrosses i la millor comparsa i, com a novetat, hi haurà dos accèssits a l'originalitat, un per cada categoria.