El Govern del Consell Comarcal d'Osona se suma a l'aturada de país en protesta pel judici als presos independentistes

Els partits que configuren el govern del Consell Comarcal d’Osona han acordat en Consell de Direcció sumar-se a l’aturada de país en protesta pel judici als presos independentistes.

En aquest sentit, els consellers de CiU, ERC i IDO han consensuat sumar-se a la vaga del 21 de febrer convocada per la Intersindical-CSC.

Amb aquest gest unitari, els partits que conformen el govern del Consell Comarcal d’Osona volen manifestar el seu suport als presos polítics així com el total desacord amb la judicialització d’uns fets que tenien per objectiu donar la veu al poble per decidir lliurament el futur del país.

Amb el lema “Sense drets no hi ha llibertat”, aquesta vaga general vol conscienciar la població que l’inici del judici polític als dirigents independentistes afecta els drets laborals, drets que seran respectats si l’Estat respecta els drets civils i polítics.

Aquest suport es concretarà en el fet que els consellers amb cartera se sumaran a títol individual a la vaga, assumint els efectes que aquesta comporta en relació a la no percepció de les retribucions corresponents a la jornada així com la baixa especial a la Seguretat Social.