SERHS SERVEIS TIC POSA EN MARXA HIOPOS, MÉS QUE UN PUNT DE VENDA PEL TEU NEGOCI D'HOSTALERIA I RESTAURACIÓ.

SERHS Serveis TIC t’ofereix de la mà de HioPOS, la solució digital al núvol per gestionar de forma ràpida, eficient i productiva, el teu negoci d’hostaleria i restauració.

*Dissenya el teu establiment. La pantalla de TAULES de HIOPOS Cloud et permet d’una forma intuïtiva i senzilla visualitzar els comptes oberts en el teu restaurant.–Guanya en AGILITAT i COMODITAT–Imprimeix un subtotal, canvia de taula o fracciona el tiquet fàcilment des de la pantalla mòbil amb un sol clic.

*Gestió de comandes a la cuina. Configura les diferents situacions de les impressores i aconsegueix gestionar les teves comandes de forma més eficient. Connecta HioPOS Cloud amb les nostres pantalles de cuina i podràs controlar instantàniament l’estat d’elaboració de les teves comandes.

*Crea i personalitza els teus menús. Amb els menús de HioPOS Cloud podràs seleccionar quins articles vols i quins dies de la setmana estaran disponibles. Afegeix articles a la BBDD sense necessitat de crear-los de nou i incrementar automàticament el preu dels mateixos amb articles especials.

*Agilitza les vendes i millora el servei al client. Presa de comandes en menys temps. Amb els terminals de mà incrementa la rotació de taules i optimitza el servei. Envia a l’instant la comanda a cuina. Cobra directament amb targeta a les taules.

*Informació en temps real. Consulta tota la informació del teu negoci (informes de venda, productes, forma de pagament i auditoria d’establiments i negoci) des de qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu mòbil.

 

ALTRES FUNCIONALITATS

Constant actualització i innovació de funcionalitats de l’eina. Actualitzacions sense cost, gratuïtes.


Una nova forma de tramitar comandes pels teus clients. Disposa de la funcionalitat de lector de codi QR i permet que els teus clients puguin realitzar les seves comandes des dels seus propis smartphones.



PACK PUNT DE VENDA. Inclou: TPV HioPOS + llicència, Impressora tiquets USB + llicència + calaix portamonedes. Permanència obligatòria de 12 mesos.

Inversió inicial (alta, parametrització inicial, instal·lació IN-SITU i formació): pagament únic de 480€.

PACK ACCESSORIS (Opcional). Complementa el teu Pack Punt de Venda amb: comandera tablet (26€/mes) , impressora USB (3.50€/mes) , calaix portamonedes (1.50€/mes).