Tres esdeveniments marquen el novembre de fires, festes i mercats a Osona

L’activitat de fires, festes i mercats a Osona continua en marxa aquest novembre.

Al llarg del mes destaquen especialment tres esdeveniments que reben una gran afluència de públic, tant de la comarca com d’arreu de Catalunya. La muntanya i els bandolers són els protagonistes d’aquestes activitats.

La pesta bubònica, les barjaules i la història del segle XVII es retrobaran a Olost en la desena edició de la Fira d’en Rocaguinarda, que se celebrarà el proper diumenge 4 de novembre. Es tracta d’un esdeveniment que, de manera representativa, reviu els episodis del bandoler més famós del Lluçanès: en Perot Rocaguinarda.

El següent cap de setmana, el 9, 10 i 11 de novembre, tindrà lloc la Fira de la Muntanya de Vic, que programa múltiples activitats esportives, culturals i comercials  relacionades amb la natura, amb propostes per a totes les edats.

I per últim, del 16 al 25 de novembre arriba el Festival del Cinema de Muntanya de Torelló. Cada any aquest festival exhibeix i posa en competició les millors pel·lícules a nivell mundial sobre activitats relacionades amb la muntanya i la natura.