El vigatà Toni Clusella, premi Pastisser Revelació al Madrid Fusión

El cap de pastisseria de l’Abac, de Barcelona, obté el primer premi en la categoria de pastisseria de restaurant.

El vigatà Toni Clusella, un dels caps de pastisseria de l’ABaC, de Barcelona, restaurant que acaba d’assolir la seva tercera estrella Michelin, s’ha proclamat guanyador del I Premio Pastelero Revelación, a en marc del certamen gastronòmic Madrid Fusión, en la categoria de pastisseria de restaurant.

Aquesta és la primera edició d’aquest concurs, que ha comptat entre el jurat amb cuiners i reposters de renom com Jacob Torreblanca, Jordi Butrón o Martín Berasategui. Després d’un procés de selecció entre un gran nombre de pastissers participants, Clusella va arribar a la final de la seva categoria al costat de Víctor Castro, de Boroa (Amorebieta, Vizcaya), i Fran Segura, d’Els Vents (Alicant). El veredicte es va donar a conèixer aquest dimecres.