La gastronomia, motor de promoció turística a les comarques de Barcelona!

El passat 2 d’octubre, prop de 180 professionals del sector turístic es van reunir al CETT Hotel Alimara de Barcelonaen el marc de la 14a Jornada del Cercle de Turisme, impulsada per la Diputació de Barcelona. Sota el lema “Compartir és la recepta”, la trobada va posar la gastronomia al centre del debat com a element clau per projectar el territori, l’autenticitat i les experiències que defineixen la destinació Barcelona.

L’equip d’Osona Turisme hi va assistir per compartir coneixement i experiències amb altres professionals del sector, i per seguir treballant en la promoció d’un turisme sostenible, de qualitat i amb identitat pròpia.

Durant la jornada es va destacar la gastronomia com a ambaixadora del territori i com a eina de diferenciació i valordins l’estratègia turística. També es va anunciar que el 2026 el focus se centrarà en el cicloturisme i el patrimoni arquitectònic, coincidint amb el paper de Barcelona com a punt de sortida del Tour de França 2025 i Capital Mundial de l’Arquitectura 2026.

Osona hi va tenir una representació especial amb el xocolater Lluc Crusellas, guanyador del World Chocolate Masters 2022, que va compartir la seva trajectòria i visió sobre el talent, la creativitat i la innovació al sector. 

Una jornada que va servir per posar en valor la col·laboració, la qualitat i la identitat gastronòmica de les comarques de Barcelona.