Una cinquantena de participants en el 25è curs de manipulador d'aliments

Avui ha tingut lloc a El Sucre el 25èCurs de Manipulador d'Aliments i del Pla de prevenció del malbaratament alimentari.que enguany ha organitza l'AEHT per als seus socis i col.laboradors

El Curs era de caràcter gratuït pels socis de l'AEHT

Prop de cinquanta participants, d'unad' quinzena d'establiments, s'han apropat a l'Espai EL Sucre de Vic, per pendre part al 25è Curs presencial de Manipulador d'Aiments i Malbaratament Alimentari  que s'ha permlongat per espai de dues hores.

El Curs ha estat dirigit per un Veterinari col.legiat adscrit a  l'Agència Catalana de la Salut.

Recordem que es considera manipulador d'aliments tota persona que, per la seva activitat laboral, té un contacte directe amb els aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, manipulació, venda, subministrament i servei de productes alimentaris. 

 Els professionals de restaurants, bars, menjadors escolars, carnisseries, peixateries, forns de pa, grans superfícies... estan obligats a rebre formació com a manipuladors en qüestions d'higiene alimentària.

En aquests cursos es pretén aconseguir que el personal treballador del sector alimentari adquireixi una educació sanitària correcta i uns adequats hàbits d'higiene dels aliments, així com conscienciar els alumnes de la importància de fomentar la salut del consumidor.