E-FIHRT 1/NOVEMBRE 2025: El sector en moviment: FIHRT i gremis connecten territori i oportunitats
Aquest nou número de l’E-FIHRT recull l’activitat recent de la Federació Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme i dels gremis associats arreu del territori.
Hi trobareu informació sobre la Junta Directiva celebrada a les Terres de l’Ebre, el reconeixement al Tancat de Codorniu per la seva Estrella Michelin i la participació de la FIHRT en iniciatives internacionals com Les Matinées de l’Industrie. També s’hi destaquen projectes de cooperació amb Pimec i Eurecat, la promoció de l’emprenedoria femenina al món rural, i la presència del sector català en esdeveniments de referència com el Gastronomic Forum Barcelona.
A la secció dedicada als gremis i associacions locals, trobareu una àmplia mostra d’activitats que impulsen el territori: fires gastronòmiques, rutes de tapes, jornades dedicades a l’oli, al vi i als productes autòctons, així com iniciatives municipals per millorar la sostenibilitat, la formació i la qualitat turística.
Podeu accedir a la totalitat dels continguts del butlletí completant la lectura a la versió online
