Vilanova estrena marca turística a la fira B Travel aquest cap de setmana

Segons Lloveras, l'estand servirà per presentar la nova marca turística de la ciutat

Vilanova també acull dissabte i diumenge l'activitat 'Catalunya Hola Família' com a Destinació de Turisme Familiar

Vilanova i la Geltrú tindrà estand propi a la pròxima edició de B Travel, Saló Internacional del Turisme de Catalunya, que se celebrarà a Barcelona del 20 al 23 de març. Així ho ha anunciat l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, que també ha explicat que l'estand servirà per presentar la nova marca turística de la ciutat, un dels eixos principals del Pla de Màrqueting Turístic 2017 – 2020, i que permetrà desllorigar un gran nombre de les accions contemplades.

L'alcaldessa ha destacat que la construcció de la nova marca turística ha estat un treball que ha durat gairebé un any, i que s'ha dut a terme de manera acurada i intensa. Durant aquest procés han participat totes les associacions i gremis del sector, a més de persones d'interès que han pogut dir la seva, i finalment prendre una decisió que fa que tant l'estratègia a seguir com el disseny de la marca siguin producte d'un ampli consens. Ha estat un treball conjunt amb Estació Nàutica, Gremi d'Hostaleria, Viu Comerç, Menja't Vilanova, la FEGP, creatius, dissenyadors, comunicadors, organitzadors d'esdeveniments i fires, professionals del sector, i representants de Cultura, Comunicació, Esports i Medi Ambient de l'Ajuntament de la ciutat, entre d'altres.

A la inauguració de l'estand vilanoví ja han confirmat la seva presència els principals responsables de la Diputació de Barcelona, de l'Agència Catalana de Turisme, i de la Direcció General de Turisme de la Generalitat, amb qui s'està col·laborant molt estretament.

Paral·lelament, com a Destinació de Turisme Familiar, Vilanova i la Geltrú també se suma dissabte i diumenge a l'acció "Catalunya Hola Família" que coordina l'Agència Catalana de Turisme. Per aquest dos dies Vilanova i la Geltrú ha preparat un dels programes d'activitats més extensos del país, i ha aconseguit dur a terme propostes molt originals i de molt alta qualitat. Les activitats que es faran a Vilanova i la Geltrú es poden consultar al web www.vilanovaturisme.cat