L'oferta turística de les comarques de Barcelona, al B-TRAVEL

Des de divendres 20 d’abril fins el 22, la Diputació de Barcelona donarà a conèixer, al públic en general, l’oferta turística de les comarques de la demarcació en el Saló B-TRAVEL, que se celebrarà en el pavelló número 8 del Recinte de Montjuïc 1 de Fira de Barcelona. La Diputació, a través de Turisme estarà present amb un estand de l’Agència Catalana de Turisme on també es trobaran representats els altres territoris catalans.

L’oferta turística de les comarques de Barcelona es presentarà, d’aquesta manera, al B-TRAVEL en espais diferenciats per marques turístiques: Barcelona, Costa Barcelona, Paisatges Barcelona i Pirineus Barcelona, més un espai institucional d’acollida, on es mostraran conjuntament, l’oferta transversal dels productes turístics, oferta d’activitats de la Xarxa de Parcs Naturals, Xarxa de Productes de la Terra i Palau Güell.

B-Travel comptarà enguany en cinc àmbits temàtics perquè el públic personalitzi la seva visita en funció de com s’imagina les seves vacances.

1) B-Happy, amb propostes per als que volen compartir experiències de benestar en companyia (slow travel, escapades romàntiques, viatges en família i amb amics, destinacions de wellness).

2) B-Special, oferta dirigida als visitants que persegueixen vivències úniques ( local love, shopping o experiències de luxe ).

3)  B-Culture, per als entusiastes de l’art, la història i la cultura ( destinacions de turisme cultural, religiós, cinematogràfic, etc)

4) B-Adventure, amb l’esport, la natura i l’aventura com a protagonistes ( càmping, turisme rural, viatges amb mascotes, destinacions nàutiques, etc. ); i

5) B-Delicious, per als interessats en l’enogastronomia.