Presentació de l'Estudi de la Restauració a Catalunya. Hàbits de Comportament i Tendències" a Manresa

Avui divendres, representants de FIHRT, DEL  Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages, de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme del Moianès, Gremi d'Hostaleria d'Osona, Gremi d'Hostaleria i Turisme de l'Anoia i Gremi Comarcal d'Hostaleria del Solsonès participaran a la presentació que farà la Direcció General de Comerç CCAM dels resultats de "L'Estudi de la Restauració a Catalunya. Hàbits de Comportament i Tendències" a Manresa

 
La directora dels serveis territorials del Departament d’Empresa i Coneixement a la Catalunya Central, Bàrbara Minoves presentarà aquest estudi, la primera radiografia del sector realitzada des de la Generalitat, a través de la Direcció General de Comerç. L’estudi analitza la demanda actual de la restauració a Catalunya, a partir d’aspectes com els gustos, hàbits i preferències dels catalans
 
La directora dels serveis territorials del Departament d’Empresa i Coneixement a la Catalunya Central, Bàrbara Minoves, presentarà avui divendres, dia 20 d'abril, a les 10.30 hores a la seu dels serveis territorials del Departament a la demarcació (Alfons, XII, 13- Manresa) els resultats de l’Estudi de la Restauració a Catalunya. Hàbits de Comportament i Tendències a la demarcació. Es tracta de la primera radiografia realitzada des del Departament d’Empresa i Coneixement, a través de la Direcció General de Comerç, de la demanda actual en el sector de la Restauració a Catalunya, que analitza també a nivell territorial els gustos, hàbits i preferències dels catalans envers l’oferta existent.
 
A la presentació, que comptarà també amb la participació de Jordi Aymerich, de la consultora Hamilton, responsable de l’estudi, assistiran representants del sector de la restauració de les comarques de la Catalunya Central.