Vilanova i Castelldefels s'endinsen aquest cap de setmana en el projecte "Catalunya, Hola Família!"

18 destinacions turístiques certificades amb el segell «Platja en Família» de l'Agència Catalana de Turisme (ACT) comencen demà el primer cap de setmana de "llegenda" de l’acció “Catalunya, Hola Família!”,  amb descomptes especials en activitats per gaudir en família. Els municipis que participen en la iniciativa són: a Costa Barcelona, Calella, Castelldefels, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar i Vilanova i la Geltrú; a Costa Brava: Roses, Torroella - l'Estartit, Calonge i Sant Antoni, Castell - Platja d'Aro, Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar, Blanes i Sant Pere Pescador; i a Costa Daurada: El Vendrell, Vila-seca La Pineda Platja, Salou i Cambrils.

Amb el “Catalunya, Hola Família!”, per primera vegada i de manera conjunta, s’han organitzat dos caps de setmana amb activitats lúdiques i culturals per gaudir en família de la cultura, les tradicions i els recursos de Catalunya. En total, hi participen 24 destinacions (18 amb segell «Platja en Família» i 6 amb el de «Natura i Muntanya en Família»), acreditades per l'ACT com a destinacions turístiques especialment preparades per rebre famílies, més de 220 empreses i s’hi celebren més de 150 activitats.

El segon cap de setmana (18-20 de maig) se celebra a les destinacions de natura i muntanya: Berga, Els Ports, la Vall d'en Bas-Les Preses, Vall de Boí, Valls d'Àneu i Muntanyes de Prades.