El MNACTEC celebra 40 anys amb una programació festiva d'activitats per a tots els públics

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) celebra avui el seu 40è aniversari. Inaugurat el 12 d’abril de 1984, el MNACTEC és un dels tres museus nacionals de Catalunya. Té com a objectiu estudiar, interpretar, conservar, difondre i mostrar la implantació i l’evolució dels avenços científics i tècnics. Tot plegat per entendre la seva aplicació industrial i, molt especialment, la implicació i la incidència social que han tingut.

S’ubica a Terrassa en un dels edificis més destacats del modernisme industrial català com és el Vapor Aymerich, Amat i Jover.

Per celebrar les quatre dècades d’història del MNACTEC, s’ha preparat una programació especial per aquest cap de setmana de portes obertes pel museu. A més, es duran a terme diverses activitats exclusives gratuïtes.

Entre les activitats destacades, hi ha les passejades per les voltes de la teulada, un escape room, un espectacle de drons dins del museu i un concert del cantant de trap terrassenc Lildami el diumenge al migdia.