Festa del Turisme, de la Gastronomia i del Comerç

El dimecres 24 d'abril arriba la Festa del Turisme, la Gastronomia i el Comerç de Vilanova i la Geltrú. Un esdeveniment coorganitzat pel Gremi d'Hostaleria de VilanovaViu Comerç, l'Estació Nàutica Vilanova i la Geltrú a través del Visit Vilanova i la Regidoria de Projecció de Ciutat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

COMPRAR ENTRADES

La celebració recull l'esperit de les anteriors edicions de les nits de la Gastronomia i les nit del Turisme i el Comerç en una única festa que celebra el treball col·laboratiu dels sectors units en la promoció, la projecció i el posicionament de la capitalitat de Vilanova i la Geltrú.

La festa posa en valor el producte local de la gastronomia vilanovina, que compta amb el segell gastronòmic de l'Agència Catalana de Turisme i és part del patrimoni cultural que s'ha sabut transmetre i conservar, de generació en generació i que sempre ha estat un dels referents de la cuina catalana.

Per altra banda, i amb  l'objectiu de destacar i valorar el talent i l'enginy dels empresaris i empresàries i organitzacions locals, que contribueixen en el desenvolupament econòmic i el dinamisme de la ciutat d'una manera activa i responsable en el sector del turisme, la restauració i el comerç, es lliuraran reconeixements a establiments comercials, turístics i gastronòmics.

L'acte el conduirà i l'amenitzarà la reconeguda cantant, actriu i presentadora de TV Lucrècia.

CÒCTEL:

Destil·leries MG: 

  • Còctel de benvinguda

Patates Piqué:

  • Aperitius de benvinguda

La Daurada:

  • Cabdell a la brasa, freginada d'alls i ventresca de tonyina vermella de Vilanova
  • Calamar de la Llotja farcit a la bruta, acabat a la brasa i crema de la seva tinta

Escola d'Hostaleria Institut Joan Ramon Benaprès de Sitges:

  • Mini hamburguesa de carn amb formatge blau i ceba envinagrada
  • Croqueta de sípia de Vilanova amb botifarra negra
  • Maki de seitó de la Llotja de Vilanova

La Gambarrada:

  • Tonyina de Vilanova gamberra

La Patum:

  • Algergínia a la flama amb sobrassada de mel, formatge brie i fruits secs

Marejol:

  • Sardina de Vilanova marinada

SOPAR:

La Pepa · Origen Mediterrani:

  • Tàrtar de Llobarro de Vilanova amb gelat d'ajoblanco i maionesa cítrica de wasabi

La Daurada:

  • Terrina de cap i pota de porc, crema de pernil ibèric, porro a la brasa, gamba vermella de Vilanova i reducció dels seus caps

Valentí Helados de autor:

  • Gelat de Llunes de Vilanova

Passions, l'Origen del Pa:

  • Varietat de pans

La Finca:

  • Cafès i infusions

Destil·leries MG:

  • Gin tònic de festa