Torna el Sopar de Tast de Sitges

Aquest 2024 torna El Sopar de Tast: el proper 25 d’abril, als Jardins del Casino Prado, terrassa del restaurant Cañateca de Sitges

14 establiments oferiran les propostes gastronòmiques en un esdeveniment lúdic festiu gastronòmic per celebrar la primavera i com a prèvia a la temporada turística d’estiu.

Els tastets que es serviran es podran maridar amb vins del Massís del Garraf en col·laboració amb Feten Wines i amb vins de Malvasia de Sitges del Centre d’interpretació de la Malvasia.

Durant la vetllada, en format verbena amb diferents punts per seure o gaudir dempeus, tindrem ambientació musical, algun ball, parlaments institucionals de benvinguda i reconeixement al Club de Tast i tota la seva trajectòria per acabar amb un brindis col·lectiu per la temporada d’estiu 2024 i el vigor del Turisme i la gastronomia de Sitges.

El Sopar de Tast i totes les accions gastronòmiques del 2024 a Sitges, com el Tapa Tapa, les jornades dels llegums, la Gastronomia a Femení del Sitges Dona del Casino Prado, l’oferta gastronòmica durant el Festival de Cinema i altres esdeveniments, han de ser referents perquè Sitges ocupi un lloc preferencial el 2025 al paraigües de Catalunya com Regió Mundial de la gastronomia

També cal destacar la presència i l’oferta culinària de la Sitja, restaurant de l’Escola d’hostaleria de Sitges, Joan Ramón Benaprès i joves talents i futurs professionals del sector que participaran activament en l’esdeveniment.

Amb obertura prevista per a les 19:30h i tancament de tastets a les 22:00h s’espera acollir més de 200 persones en aquest esdeveniment.
Cadascú rebrà un passaport Gastronòmic que li permetrà beneficiar-se d’avantatges en els establiments participants i participar en premis directes.

En els propers dies s’obriran les opcions per reservar aquest esdeveniment a PVP 25€ pax que inclourà 4 tastets i 2 begudes.

 

I més informació, com sempre, al Gremi