La Generalitat invertirà 1,8 milions d'euros per reparar el Passeig de Fenals

La consellera de Territori, Ester Capella, dona així resposta a les peticions de l’Ajuntament que ha reiterat en diverses reunions que es tracta d’una actuació prioritària tant a nivell ciutadà com turístic

La previsió és que les obres durin dos mesos i que estiguin enllestides per a la temporada d’estiu. 

La consellera de Territori, Ester Capella, ha anunciat que el tram del Passeig de Fenals afectat per la garbinada del passat mes de març estarà reparat per a la temporada d’estiu. Aquest divendres, la Generalitat ha aprovat la declaració d’emergència de l’obra, a través de la qual s’ha encarregat la licitació i l’adjudicació dels treballs a Infraestructures de Catalunya, amb una inversió d’1,8 milions d’euros.

La previsió és que les obres durin dos mesos, per tal que el passeig de Fenals recuperi la normalitat a l’estiu. L’actuació més destacada serà la substitució de 250 metres del mur de contenció per reparar els trams esfondrats. Recordem que, a causa del temporal marítim, es va produir un esvoranc d’uns 100 metres i que s’ha hagut de tallar el pas dels vianants per motius de seguretat. A més, la Generalitat aportarà sorra amb l’objectiu de regenerar la platja.

La consellera de Territori, Ester Capella, ha explicat que “l’estat actual del passeig de Fenals té una afectació negativa en l’activitat econòmica i de lleure, hem aprovat la declaració d’emergència per tal que l’obra estigui acabada per a la temporada d’estiu”. L’alcalde de Lloret, Adrià Lamelas, ha assenyalat que “hem de saber quin tipus d’obra es farà, però estem satisfets de poder dir que tindrem en bon estat, per la temporada àlgida d’estiu, el Passeig de Fenals, una infraestructura rellevant pels veïns i veïnes i sectors econòmics”.