«Optimisme» per l'obertura dels xiringuitos de Sitges

Generalitat i Ajuntament van mantenir "una bona sintonia", durant una reunió celebrada el passat dilluns, que s'hauria de materialitzar els propers dies en forma de permís d'obertura.

El conflicte dels nou xiringuitos de Sitges afectats per la denegació del permís d’obertura per part de la Generalitat -a finals de març- sembla que es troba en vies de solucionar-se, després de la darrera reunió mantinguda entre representants de l’administració catalana i l’Ajuntament de Sitges, el passat dilluns. 

Malgrat regni “l’optimisme”, des del consistori sitgetà s’aposta per la cautela, “hem d’esperar a la confirmació oficial”, afirma Aurora Carbonell, regidora de Promoció Econòmica i Turisme. Segons ha pogut saber Nació Digital de fonts del Departament de Territori, els xiringuitos podran obrir “amb deures a fer i sota una estricta vigilància”.

La resolució oficial de la Generalitat, s’espera que arribi durant la setmana vinent, “perquè són conscients que estem parlant de negocis turístics i la temporada ja podem dir que s’ha iniciat”, apunten des de l’Ajuntament
Font: NacioDigital.cat