El Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat i l'Escola d'Hostaleria de Castelldefels tindran un espai propi a la fira B-delocious,

Aquest divendres arriba un any més la Fira de Turisme BCN Travel on #Castelldefels exposarà, com cada any, la seva representació en la demarcació de #CostaBarcelona.

Com a novetat #Castelldefels al costat del Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat i l'Escola d'Hostaleria Castelldefels tindrà un espai propi a la fira B-delocious, l'àrea experiencial de la fira B- Travel, especialitzada a promocionar destinacions turístiques a través de degustacions gastronòmiques. 

Aquest divendres 20 d'abril a la 13 h, l'Escola d'Hostaleria de Castelldefels donarà a conèixer la gastronomia de Castelldefels amb una petita degustació de tres mini plats. La presentació comptarà amb la presència de l'alcaldessa de #Castelldefels Maria Miranda Cuervas, la regidora de turisme Ana Quesada Del Aguila i el president del Gremi del Gremi Hostaleria, Manuel Ángel Ortiz Chumillas, així com els principals actors del sector turístic de la ciutat.