6a edició del Forum TurisTIC

Els dies 10 i 11 d'abril se celebrarà la 6a edició del Forum TurisTIC que tractarà sobre les fases del viatge tecnològic dels Müller.

Ens mostraran les tecnologies més avançades a través de casos reals i projectes innovadors i podrem conèixer quines oportunitats i avantatges els aporta als negocis la transformació digital en el sector turístic.

 

El Forum TurisTIC és el congrés sobre l’aplicació de les TIC en el sector del Turisme organitzat per Eurecat. Durant els dies 10 i 11 d’abril de 2018, empreses del sector turístic, empreses d’innovació i desenvolupament tecnològic, així com institucions públiques implicades, associacions i gremis especialitzats en aquests sectors, es donaran cita en aquest congrés. 

El Forum TurisTIC genera sinèrgies entre aquests sectors, dinamitzant i creant noves oportunitats de negoci. És un espai en el que es presenten les últimes solucions tecnològiques i les últimes innovacions, així com tendències i iniciatives d’investigació. El Forum TurisTIC gira en torn a com les noves tecnològiques enforteixen el sector turístic fent-lo més productiu i competitiu en un entorn canviant i en constant evolució.

LES FASES DEL VIATGE TECNOLÒGIC DELS MÜLLER

A través del viatge dels Müller, el Forum TurisTIC mostrarà les tecnologies més avançades que trobem en cadascuna d’aquestes etapes a través de casos reals i projectes innovadors. Les empreses assistents al congrés podran conèixer quines tecnologies, oportunitats i avantatges els aporta al seu negoci la transformació digital.

Ivana Miño t’acompanyarà al llarg de tot aquest “viatge”, desgranant les diferents fases i fent-te partícep de l’experiència.

La Ivana és actriu i presentadora i durant dues temporades va presentar l’exitós programa de TV3, Catalunya Experience. Aquest programa de viatges té com a objectiu mostrar Catalunya al món, i per a això té com a convidats diversos viatgers amb gran influència pública vinguts de diferents punts del planeta. Actualment compagina la seva feina de presentadora amb el d’actriu.

La 6a edició del Forum TurisTIC se celebrarà a CaixaForum Barcelona (C / Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8. 08038 Barcelona). Pots consultar com arribar AQUÍ

INSCRIPCIONS OBERTES: Registre gratuït, places limitades