XIX Jornades Gastronòmiques de la Tonyina a l'Hospitalet de l'Infant.

Ja les tenim aquí de nou, del 27 de maig al 17 de juny se celebraran les XIX Jornades Gastronòmiques de la Tonyina a l’Hospitalet de l’Infant.

Tothom que s’hi apropi per gaudir d’aquestes jornades tindrà l’oportunitat de tastar diverses propostes culinàries, basades en la qualitat i en la creativitat dels cuiners que, després de 19 edicions, han instaurat mil i una maneres de cuinar aquest peix tan típic de la zona.

Als restaurants participants s’hi podrà triar entre un menú en què la protagonista és la tonyina, o bé degustar alguna de les originals Tonyi-Tapes. No hi falteu! 

Crida a la Participació

Tots aquells que tastin els menús gastronòmics de les jornades podran participar en el sorteig d’un menú per a dues persones en els restaurants participants a les XIX Jornades Gastronòmiques de la Tonyina, i molts premis més.

Si s'emplena el formulari que entregaran a qualsevol dels restaurants participants i es dipositen al mateix establiment..

Els premis són els que seguidament us indiquem, juntament amb el Patrocinador d'aquests:

ABÁRCATE: Dos parells de sandàlies; AQUATÒNIC: Dues entrades Espai Termo Lúdic Aquat ò nic AQUUM SPA & WELLNESS: Dues entrades dobles ARENAL STAND UP PADDLE SURF: 1 bateig per a dues persones de Paddle Surf GEMMA ARIAS ESPAI DE FISIOTERÀPIA I BENESTAR: Un premi per a una persona d’una sessió de relaxació a un llit flotant thermospa. Un premi per a una persona d’una sessió d’hidro - massatge CENTRE HORUS: Una visita guiada per a dues persones CLUB NÀUTIC HOSPITALET-VANDELLÒS: Un curs de vela per un adult o per dos nens INNOVA’T CENTRE D’ESTÈTICA I TERÀPIES NATURALS: 4 sessions de pressotherapia PORT AVENTURA WORLD: 3 entrades dobles PITCH & PUTT LA FIGUEROLA : 5 batejos de golf per a dues persones OH! BODY ELECTRO ESTIMULACIÓ: 5 abonaments d’una sessió de tractament d’electroestimulació PADEL NOU: Un mes de gimnàs i activitats dirigides

El termini per gaudir dels menús serà fins al 30 de setembre de 2018 i els vals dels premis es podran recollir a l’oficina de turisme fins al 20 de juliol de 2018.

Concurs Fotogràfic

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant organitza, un concurs fotogràfic amb motiu de la celebració de les Jornades de la tonyina a l’Hospitalet de l’Infant del 27 de maig al 17 de juny.

Condicions.

Per ser concursant és condició indispensable ser seguidor de @turisme_hospitalet.

Per participar en concurs, les fotografies hauran d’estar etiquetades amb aquest hastag : #tonyinada18.

Es tindran en compte totes les fotografies etiquetades del 27 de maig al 17 de juny de 2018 i que mostrin imatges relacionades amb la celebració de les Jornades Gastronòmiques de la Tonyina de l’Hospitalet de l’Infant.

Entraran a concurs totes les fotos realitzades durant la Tonyinada (27 de maig) i també les que es facin durant les jornades gastronòmiques i que tinguin una especial vinculació amb la tonyina com aliment protagonista.

Els plats i tapes de la Tonyinada, les diferents propostes culinàries que s’ofereixen al llarg de les jornades, els restaurants que hi participen, etc.

Procediment.

El jurat estarà format per membres de l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per escollir les 4 imatges finalistes de cada categoria.

El dia 22 de juny es publicaran al compte d’Instagram @turisme_hospitalet i també a Facebook les 8 imatges finalistes.

S’escollirà com a guanyadora la que hagi obtingut més “likes” en total a les dues xarxes socials fins a les 22h del dia de publicació i es comunicarà immediatament.

Premis

La fotografia més votada guanyarà quatre entrades a Port Aventura World. Les altres tres finalistes guanyaran dues entrades a Port Aventura World cadascuna.

Més info www.hospitalet-valldellors.cat