El 31 de maig arriba a l'Hotel ALimara, una nova edició del Business With Social Value

El Business With Social Value és un esdeveniment anual que facilita el coneixement dels productes i serveis dels Centres Especials de Treball i Empreses d’Inserció no lucratius a les institucions, organismes i empreses mercantils. Des de la edició del 2016 afegeix l'oferta del Social & Sustainable Tourism per donar a conèixer i facilitar també el networking a les empreses que facilitin les conductes empresarials de turisme Sostenible.

Una jornada que compta amb un intens programa que combina motivació, actualització, reflexió, coneixement i oportunitats de negoci. I en el que, podràs trobar experiències i conferències, Face2Face, Sostenibilitat i Taules Rodones.

El BUSINESS WITH SOCIAL & SUSTAINABLE TOURISM VALUE és una iniciativa conjunta de Turisme Barcelona i del Business With Social Value per crear un espai de reflexió, coneixement i negoci per al Sector Turístic amb l'objectiu de que tots plegats contribuïm a que el nostre planeta sigui més social i sostenible alineat amb les ODS 2030.

Tots hi trobarem contingut motivador, exemplificador i que ens farà reflexionar sobre el nostre quefer i coherència professional diària. A més hi trobarem el 'core business' de la trobada en el espai face2face on podrem trobar proveïdors socials i sostenibles que contribuiran a donar coherència en el camí cap les ODS 2030.

Per a més informació, aquí