Torna el Mercat del Ram a Vic

Es celebrarà del 23 al 25 de març

La festa de la primavera per excel·lència a la capital osonenca recuperarà la tradició ramadera. El Recinte Firal d’El Sucre, la zona esportiva i la plaça del Carbó seran les tres zones amb més activitat.

Es celebrarà del 23 al 25 de març. Durant els tres dies l’activitat ramadera tornarà a concentrar-se al voltant del Recinte Firal d’El Sucre. És el cas de La Casa de Pagès, una aposta iniciada ara fa tres anys per apropar el món rural al públic familiar. A les carpes situades a l’exterior del recinte s’hi duran a terme tres concursos d’abast estatal: el 14è Concurs Nacional de Raça Bruna dels Pirineus, el 21è Concurs Nacional de Vaca Frisona i per primera vegada, el Concurs de Joves Preparadors de Frisona. Una altra de les novetats d’aquest any també farà referència a l’àmbit ramader. Es tracta de l’Espai LLET ÉS SALUT, on es farà promoció del consum de llet de vaca.

Per primera vegada, la plaça dels Màrtirs i la plaça Santa Eulàlia acolliran activitats adreçades a un públic infantil. A pocs metres, a la plaça del Carbó, es repetirà la fórmula iniciada l’any passat amb l’Espai Terra i Cuina combinant gastronomia, cerveses artesanes i música. En aquest espai, un concert de Nyandú donarà el tret de sortida als actes de celebració dels 30 anys del Mercat de la Música Viva de Vic.