Nous Punts d'Informació turística al Berguedà

S'obre el període d'inscripcions per a adherir-se al Programa bianual Punts d'Informació Turístics (P.I.T.) d'aquest 2018 al Berguedà.

 

Aquest programa parteix de la xarxa d’Oficines de Turisme oficials i vol dotar al Berguedà del màxim nombre de Punts d’Informació Turística complementaris on els turistes i visitants tinguin la possibilitat de ser informats de l’oferta turística existent i alhora que puguin rebre assistència i suport en l’organització de la seva estada.


Aquest projecte està dirigit a establiments turístics, hotelers, restaurants, cases rurals, empreses d'activitats, i a qualsevol punt que rebi visites de turistes i visitants i ajuda a ser visibles dins l’oferta turística comarcal i alhora conèixer l’oferta existent. Aquesta iniciativa permet als participants donar resposta a les peticions d’informació turística de forma solvent, contrastada i acurada, conèixer altres equipaments turístics i establir treball conjunt i millorar la proposta de producte turístic individual a través de la creació de producte combinat entre centres que hi formin part.


Així mateix per part de la Diputació de Barcelona i l’àrea de Turisme de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà es posa a la disposició dels adherits material informatiu, formació i informació.


Prop d’una trentena d’equipaments i serveis turístics del Berguedà ja disposen d’aquesta acreditació, que els facilita l’oferta d’un servei d'atenció més complet al turista i visitant.


El programa s'implementa a través de sessions formatives i de coneixement del territori, i amb la  creació d'un catàleg de serveis i productes turístics del Berguedà.


Així mateix, les acreditacions com a punt d'informació reconeixen formalment la tasca informativa i d'assessorament que molts dels establiments i serveis turístics ja estan duent a terme.

 

Les inscripcions es poden realitzar a través de les pàgines web de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà o de l'Àrea de Turisme de l'Agència

 

MES INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS