Can Nogué

Hostal-Restaurant
C. Del Mig, nº 2
Tavertet 08511
938565251
http://www.hostalcaannogue.com

Tipus cuina: Tradicional
Entorn: En el centre del poble de Tavertet, envoltat de paratges meravellosos de cingleres i en un entorn de màxima tranquilitat es troba el nostre hostal familiar amb una capacitat de 6 habitacions totalment exteriors. Oferim la nostra cuina tradicional catalana i a l'estiu podreu esmorzar, dinar i sopar gaudint de la nostra terrassa totalment exterior i de la piscina municipal que es troba a 5 minuts a peu.
Tavertet, municipi agradable i acollidor, digne de ser contemplat i admirat per la bellesa del mateix poble i per l’atractiu dels seus paratges. Es diu que s’hi respira l’aire més pur de Catalunya, però sens dubte el més espectacular són les cingleres que limiten amb la vall del Ter. Des de Tavertet es poden fer nombroses sortides i itineraris entre el Collsacabra, la Vall de Sau i les Guilleries.

Tot el poble és declarat Bé d’Interès Cultural, amb un nucli urbà que conserva quaranta cases bastides entre els segles XVII i XVIII.

Té monuments romànics: l’església de Sant Cristòfol (s. XII-XVII), situada dins del poble; Sant Corneli, ermita situada al cim d’un petit puig als afores, probablement damunt d’un assentament prehistòric; Sant Bartomeu Sesgorgues (s. XII-XVII-XVIII), a sobre l’engorjat de la riera de les Gorgues, i Santa Cília (s. XI), gairebé en ruïnes. La masia de la Torre té una torre de guaita (s. XIII-XIV). Sant Miquel de Sorerols, del segle XI, és un bell exemple d’església.
Wifi    Minusvàlids    Pàrquing    Terrassa