Colomer

Restaurant Bar
C. Montseny, 15
Tavernoles 08519
938887261
http://www.restaurantcolomer.com

Tipus cuina: de temporada
Entorn: L'any 1970 el restaurant Can Janot, situat al nucli antic del municipi de Tavèrnoles, just darrera de l'església de Sant Esteve, obrí les seves portes com a bar del poble. Amb la gran acceptació que va aconseguir el bar, ben aviat, Can Janot es va veure obligat a ampliar el menjador i va passar d'un simple bar a convertir-se en un restaurant.

Degut al creixement de la població i al gran nombre de clients que va passar pel restaurant, el setempbre del 1992, Can Janot es va traslladar just a l'entrada del poble i reastructurà el seu nom, amb el qual actualment el coneixem: Restaurant Colomer - "Can Janot".Una cuina de casa, aquesta és la nostra cuina, amb productes de la terra, típica i catalana, on hi donem molta importància als plats de temporada.

De la mateixa manera que tenim molta cura en l'eleboració de cada plat, ens esforcem en aconseguir el millor producte amb la màxima qualitat, per això eleborem el nostre propi assortiment d'embotits i ens sentim orgullosos de poder-vos entregar la nostra vedella, criada a casa, igual que el xai i el cabrit, que són criats per a nosaltres mateixos.
Wifi    Pàrquing    Terrassa