Cal Nunci

Restaurant
Plaça Cal Ferrer, 2
Sant Vicenç de Torelló 08571
93.859.35.22
http://www.calnunci.org

Tipus cuina: de temporada
Entorn: Restaurant cal nunci es posa en funcionament el juny del 2007. El nom del restaurant ve de la casa on es troba ubicat. Sota una estrucuta del 1738, cal nunci conserva l´atractiu de la vida rural dels pobles d'abans. El restaurant és a Sant Vicenç de Torelló amb una població d´uns 1000 habitants situada al nord d´Osona.
Les seves sales, parets de pedra, les seves bigues de roure centenaries, els seus passos estrets, quadres de bestiar, assecador d' embotit, foc a terra i l´encant del terra de fang original, fa que et transporti en el temps un cop ets a dins.
El "nunci" un personatge ja desaparegut en els nostres temps era la persona encarregada de transmetre la paraula de les autoritats municipals al poble. El nunci de Sant Vicenç vivia en aquesta casa, i d´aquí que es conserves el seu nom per donar nom al restaurant.La cuina de cal nunci, és tradicional i de mercat, on s´incorporen matèries primes fresques i de primera qualiat, per fer que menjar a cal nunci sigui un plaer i un moment per gaudir de les trobades amb els amics i familiars.
La nostra cuina canvia segons temporada, incorporant-hi productes que ens dóna la terra en cada època de l´any.
Cada setmana, a part de la carta base, incorporem plats esporàdics per dinamitzar la nostra cuina i donar als nostrs clients una varietat mes àmplia.
Els nostres proveidors locals ens assessoren constantment de les novetats culinaries i de les majors qualitats dels productes dia a dia.
Wifi    Terrassa