EL PINÓS

Restaurant
Ctra. C-17, km. 43
Seva 08553
938810950
http://restaurantelpinos.com

Tipus cuina: Tradicional
Entorn: En els seus inicis, en la llunyania del temps, quan l'únic vehicle de transport era la típica diligència, es coneixia com L'Hostal de'n Pinós. 
La cuina, casolana, tradicional i acurada va esdevenir molt popular i apreciada. De manera que el seu nom va anar creixent i expandint-se, adquirint gran anomenada en el transcurs del temps.
Avui, seguim oferint un esmerat servei, amb la cuina de sempre i amb aquelles especialitats de gust exquisit, que no poden faltar en una bona taula.Ens basem en els patrons tradicionals de la cuina catalana, oferim receptes tradicionals i plats innovadors, noves versions dels plats de sempre. 
Treballem amb delicadesa, pas a pas per oferir un bon servei. 
La nostra essència és la selecció de productes, frescos i de qualitat, doncs en ells es percebrà l'autèntic esperit del mercat en les nostres receptes.Al Restaurant El Pinós, tenim espais per a totes les necessitats. El menjador principal, sempre obert, és on es serveixen els menús i serveis diaris. 
La sala El Celler, és ideal per a celebracions més íntimes: des de aniversaris a sopars per a grups reduïts. 
El Pisset és la sala ideal per a celebracions de convit: s'hi han celebrat batejos i comunions, així com sopars d'empresa o grups familiars.
Wifi    Minusvàlids    Pàrquing    Terrassa