Màgic Mon del Tren

Museu
C. Catalunya, nº 9
Santa Eugènia de Berga 08507
938835130
magicmondeltren@gmail.com
http://magicmondeltren.com

Horari: De dimarts a divendres Matí de 10 a 13 hores -Caps de setmana i festius: Matí de 10 a 13 hores Tarda de 16 a 19 hores
Festius: dilluns
Entorn: El Màgic Món del tren és una instal lació dedicada al món del col leccionisme i el modelisme. Aquesta activitat, nova en el nostre país, intenta donar a conèixer el món del tren en miniatura, essent un espai per ser visitat pel públic de totes les edats.
Josep Arumí Bou, col leccionista de trens Märklin des del 1984, ha anat confegint una important col lecció de locomotores i vagons d’escala HO (1:87) així com d’altres peces d’escala 1 (1:32)
En els baixos del seu habitatge particular tenia situades unes vitrines on mostrava una part de la col lecció i dues maquetes HO. La més antiga, construïda amb via M a l’any 1991, recreava el món del ferrocarril de vapor. L’altre, de construcció més recent, realitzada amb via K i
C, mostrava el ferrocarril de tracció elèctrica.
La seva il lusió era seguir ampliant la col lecció i continuar treballant en el maquetisme amb la intenció de donar-lo a conèixer no només als afeccionats al tren sinó també al públic en general. Així doncs, crea el Màgic món del Tren, espai dedicat al món del tren en miniatura, on s’exposa la seva col lecció particular i dues maquetes de grans dimensions: una d’HO i una altra, en construcció, d’escala 1.
Aquesta mostra (museu) de 1000 metres quadrats està ubicada en una edificació moderna, adaptada a tots els visitants i dotada amb les últimes tecnologies.
Wifi    Minusvàlids    Pàrquing