Arka Restaurant

Restaurant
Ctra. Arbúcies, nº 1
Santa Eugènia de Berga 08507
938895440
http://arkarestaurant.cat

Col·lectiu: Osona Cuina
Entorn: Amb 19 anys, Jordi Arumí, decidia seguir la tradició familiar i iniciava les seves passes a l'Escola d’Hostaleria d’Osona, on feia el període de pràctiques a la reconeguda Fonda Sala d’ Olost. Allà, de la mà del seu mentor, Toni Sala, aprenia el valor d'una bona cuina, l’esforç i la importància dels productes de proximitat i de qualitat; valors que l'han guiat durant aquests anys de recorregut i els ha implantat en aquest nou projecte.

Des de llavors, ha passat per les cuines de xefs de renom amb estrelles Michelin:

Drolma amb Fermí Puig (Barcelona), Via Veneto amb Carles Tejedor (Barcelona), Celler de Can Roca dels Germans Roca (Girona), Zuberoa d'Hilario Arbelaitz (Oiartzun - Donosti) , Azurmendi d'Eneko Atxa (Larrabetzu-Bilbao)

Molta il•lusió, suport familiar i ganes de gaudir i fer gaudir els demés, són els ingredients essencials que couen aquet projecte: Arka.

Un espai elegant i acollidor, situat dins el mateix Hotel Arumí, on la desfilada d'aromes i textures recorre el paladar des del primer fins l'últim plat, recordant la cuina tradicional de la nostra terra, així com tendències basques i tocs de modernitat.

Familia Arumí