«Les putes receptes de la iaia» denuncia boicot per un cartell contra la Constitució

El propietari denuncia allau de valoracions falses a pàgines com Tripadvisor, Google Business i Facebook Reviews semblants a les rebudes per La Semproniana o Cuina del Mar 1918

Les putes receptes de la iaia, a Vic, ha denunciat boicot al seu establiment després de posar un cartell contra la Constitució. "En aquest local no s'acata i no es respecta la Constitució", posava la pissarreta de l'entrada del local i que es va compartir a les xarxes socials.
 
 
Després que el missatge comencés a córrer, va començar a rebre amenaces i valoracions falses a Tripadvisor, Google Business i Facebook Reviews. Des del local, apunten que "afortunadament" tenen suficient pes a les xarxes socials com "per haver-ho mitigat, però l'allau de valoracions falses és prou important".
 
El cas de l'establiment vigatà no és l'únic. El restaurant d'Ada Parellada o el de Toni Albà també van patir boicot per motius ideològics. Tot i l'allau de crítiques al local de Vic, en els darrers dies, es pot observar com les crítiques positives, en el cas de Facebook per exemple, han augmentat en relació en les negatives.

Les putes receptes de la iaia va obrir un local al carrer de la Riera de Vic, a principis del mes d'agost de 2016. En els seus inicis va néixer com un blog de receptes de cuina escrit per una iaia irreverent i amb un sentit de l'humor molt peculiar que de seguida va comptar amb un gran nombre de seguidors. Després d'haver aconseguit més de 2 milions de visites en sis mesos al blog i 30.000 fans al Facebook, va treure el primer llibre Les putes receptes de la iaia (La Galera, 2014). L'èxit va fer que el seu "nét" Jofre Martell, n'escrivís uns quants més i acabés obrint una cafeteria-mercat a la capital d'Osona.