Premi del Centre Català de la Nutrició a la Granja Armengol

L’empresa Granja Armengol de Gurb ha guanyat el cinquè premi CCNIEC (Centre Català de la Nutrició de l’Institut d’Estudis Catalans) Marc Viader a la innovació en productes alimentaris per la llet amb Beta caseïna A2, el seu nou producte. L’empresa ha renovat en els darrers anys la manera d’alimentar les vaques i n’ha fet una selecció genètica per obtenir una llet fresca que sigui més digerible i sana. L’empresa fa ara una any que ja comercialitza aquesta llet.

El premi el va recollir el gerent de l’empresa Joan Pujol que va dir que “és un orgull que una institució formada per grups de recerca valori la nostra  tasca i els nostres productes”.

Els premis CCNIEC compten també amb un premi Ramon Turró en reconeixement d’una trajectòria d’excel·lència en el camp de la nutrició que es va donar a Carlos Alberto González i el premi a la milor iniciativa en el camp de l’alimentació de la població que va anar a a parar al programa AMED de l’Agència de Salut Pública de la Generalitat.