Inauguració de l'itinerari de vianants de la carretera BV5208

El passat 27 de juny es va inaugurar l’itinerari de vianants de la carretera BV5208. L’acte, obert a tota la població, va estar presidit per Pere Pons i Valentí Aceña, representants del Departament d’Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona, així com també l’alcalde, Albert Marcé, i tot l’equip de govern

Durant l’acte d’inauguració es va fer un recorregut complet per tot l’itinerari de vianants, es va destapar la placa inaugural i es va cloure l’acte amb els respectius parlaments i un refrigeri.

Les obres d’aquesta actuació es van iniciar el 2019 amb una primera fase que comprenia el tram que va des de l’aparcament fins al pont dels 3 Ulls. El 2023 es va dur a terme la segona fase de les obres que compren el tram que va des del pont dels 3 Ulls fins al trencant de la Sala. Amb la finalització d’aquesta segona fase es dona l’actuació per finalitzada.

El nou itinerari de vianants ha permès connectar l’aparcament de Rupit amb la zona esportiva i evitar així que els vianants hagin de transitar per la carretera, amb els perills que això comportava.