Vic estrena una Fira de Col·leccionisme Playmobil

El recinte firal del Sucre acollirà aquest dissabte i diumenge la primera edició de la Fira de Col·leccionisme Playmobil, organitzada per l’empresa vigatana Smartplay, que lidera l’exregidor i expresident d’ImpeVic Ignasi Puig.

La fira està concebuda com una gran ludoteca itinerant dedicada exclusivament a aquesta popular marca de joguines alemanya, nascuda a mitjans dels anys 70.


Un dels grans atractius del saló serà una exposició de diorames de gran format, amb un total de 18 escenes que reproduiran fets rellevants de la història de la humanitat. El recinte també donarà sortida al món del col·leccionisme d’aquestes figures, amb vuit punts de venda i transacció. Durant els dos dies hi haurà habilitada una gran àrea de jocs i tallers per a un públic infantil i familiar. Paral·lelament, es podrà participar a un concurs per localitzar tres clicks amagats, que permetrà entrar a un concurs de productes de la marca. La nova proposta es va estrenar fa un parell d’anys a Granollers, i des de llavors ha itinerat per diferents poblacions catalanes abans d’arribar a Vic.