Betara, la formatgeria catalana més premiada als World Cheese Awards

Betara d’Olost, amb vuit medalles, i Mas el Garet de Tona, amb dues, novament reconegudes al campionat del món de formatges

Jordi Puig
Ramon Berengueras, gerent de Betara, amb el formatge permiat amb un súper or | Jordi Puig
 

Betara s’ha tornat a superar. La formatgeria lluçanenca ha sumat un total de vuit medalles als World Cheese Awards, considerat el campionat mundial dels formatges. Betara, que tenia el rècord de les sis medalles obtingudes l’any passat, se situa per cinquè any consecutiu com la formatgeria catalana més guardonada en aquest concurs, al qual van concórrer més de 3.000 formatges d’una trentena de països d’arreu del món. Entre els vuit premis destaca un súper or, el màxim guardó que es concedeix a un formatge, en aquest cas pel d’ovella. L’altra formatgeria osonenca premiada, un any més, ha estat Mas el Garet, de Tona, aquest cop amb una plata i un bronze.