La Sort i la Màgia tornen a Tona

El padrí, la llegenda del conill i un taller d’animació són algunes de les novetats de la setena edició del Festival Internacional de Màgia de Tona, que se celebrarà del 5 al 7 de maig.

La programació d’enguany gira entorn de la SORT, ja que el festival, des de la primera edició, ara fa vuit anys, fins a aquesta 7a edició, ha estat de sort de créixer tant en artistes com en públic. Com en cada edició, actuaran magues i mags d’arreu que mostraran al públic diferents formes d’entendre i executar la màgia i la sort.

El padrí d’enguany, el conegut osonenc, Peyu, actuarà a la Gala Unipersonal del diumenge a la tarda per tancar el festival.

En aquesta setena edició es continua apostant per artistes emergents i consolidats que actuaran dins la programació de l’OFF Festival a diferents espais del poble. I, com ja és habitual, hi haurà un taller per als més menuts impartit per la Maga Cristina on podran aprendre jocs de màgia.

Una edició amb novetats
Aquest any, i per primera vegada, es realitzarà un espectacle per a majors de 18 anys amb el mag Isaac Jurado. Serà a la Gala Golfa de divendres a la nit a la Sala la Canal i pel qual s’ha de reservar entrada de forma gratuïta a través de la web, ja que l’aforament és limitat.

Una altra de les novetats d’aquesta setena edició serà el taller d’animació que oferirà Pau Vallès, expert en stopmotion i el creador de l’animació del vídeo d’enguany i el cartell. A més del taller d’animació també proposarà, durant cada dia del festival, que el públic pinti uns “frames” per a poder editar un vídeo final acolorit pels visitants d’aquesta setena edició.

I finalment, aquest any s’ha organitzat un concurs literari per a infants d’on ha sortit un llibre que posa nom i explica la història de la mascota del festival. Així doncs, el llibre d’en “Tafaner”, es podrà obtenir durant els dies del festival.

Seguint en la línia de contribuir en el medi ambient i ser més sostenibles, i com s’està fent en els últims anys, s’han reduït la majoria dels canals de comunicació físics, com els llibrets informatius. Es repartiran flyers amb la programació completa del festival i, a més, hi haurà cartells repartits pel poble amb el mapa, la informació del festival i un codi QR per a poder consultar-ho a través del telèfon mòbil.
 

Podeu consultar tota la informació a la web del festival www.unatonademagia.cat