El Bus Nit de Torelló ofereix transport la nit de Carnaval a una vintena de pobles de la comarca

Amb motiu del Carnaval de Terra Endins, la nit del 18 al 19 de febrer es torna a organitzar el Bus Nit per facilitar la tornada dels participants procedents de diversos municipis de la comarca. Aquest any, la gestió del Bus Nit va a càrrec del Servei de Joventut del Consell Comarcal d’Osona amb el suport del Torelló Jove de l’Ajuntament. El servei va destinat a joves a partir de 16 anys i va acompanyat d’una campanya de prevenció de riscos.

El Bus Nit s’estructura en quatre rutes en direcció a una vintena de pobles, en dues franges horàries, a les 4 i a les 5.30 h de la matinada. Els busos sortiran del carrer del Ter, davant de Can Cata. La línia nord anirà cap a Sant Pere de Torelló, Sant Quirze de Besora, Montesquiu i Alpens. La línia oest cap a Sant Hipòlit de Voltregà, Vinyoles, Olost i Prats de Lluçanès. La línia est cap a Manlleu, Roda, l’Esquirol, Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta i Calldetenes. I la línia sud cap a Gurb, Vic, Santa Eugènia de Berga, Taradell, Tona i Centelles.

Les places són limitades i les inscripcions es poden tramitar fins al 10 de febrer presencialment als Punts Joves de cada municipi i a l’Oficina Jove d’Osona. Cal que cada jove ompli el full d’inscripció i faci el pagament del preu del bitllet, que és de 6 euros, per transferència bancària. Per qualsevol dubte, es pot enviar un correu electrònic a mmurilloo@ccosona.cat o bé al telèfon 679 26 52 78.