Bases del V Concurs La Millor Truita d'Osona

L’objecte d’aquest concurs és el de trobar la Millor Truita elaborada en directe durant la celebració del Dijous Llarder a Vic. Un jurat expert i crític, veurà com els participants elaboren les truites i les tastarà. 

La proposta i recepta és totalment lliure, i es pot elaborar amb els ingredients que el participant prefereixi.

El cuiner de la truita que obtingui la puntuació més gran, serà el guanyador de 150 € per a bescanviar en qualsevol dels restaurants d’Osona Cuina.

Inscripcions
Les inscripcions es faran anticipadament per correu electrònic a dijousllarder@osonacuina.com. Data límit per fer la inscripció: dimarts 14 de febrer de 2023. Hi podran prendre part un total de 6 participants.

S’haurà d’aportar la següent informació:
— Dades personals: nom i cognoms, població, número de telèfon contacte i correu electrònic
— Descripció de la truita i ingredients

Desenvolupament del concurs
El concurs tindrà lloc el mateix dijous 16 de febrer a la Plaça Major de Vic, a partir de les 9.30 h del matí i fins que el jurat acabi les deliberacions.

A les 9.15 h del dijous 16 de febrer, els participants, que s’han d’haver inscrit prèviament, s’hauran de presentar a la Plaça Major de Vic i l’organització els indicarà el seu lloc de treball.

L’organització posarà a disposició de cada participant una taula, una placa d’inducció i els ous necessaris. La resta d’ingredients i utensilis els ha de portar cada participant.
A les 9.30 h començarà l’elaboració de les truites. Els participants disposaran de 30 minuts per acabar les seves truites i entregar-les al jurat.

Valoració
Un jurat serà l’encarregat de fer les valoracions i decidir la truita guanyadora.
Es valoraran 4 paràmetres, que es puntuaran de l’1 al 10, considerant l’1 com la puntuació més baixa i el 10 com la més alta.

Es valorarà:
· Cocció · Forma · Gust · Textura

Resolució del concurs i comunicació del guanyador
Hi haurà un membre de l’organització que serà l’encarregat de fer el recompte de punts i, una vegada comptats, guanyarà la truita que obtingui la puntuació més alta.

El guanyador es comunicarà in situ, un cop acabat el recompte, i es farà l’entrega del premi (simbòlic).

Premi
El guanyador aconseguirà un val de 150 € per bescanviar en qualsevol dels restaurants d’Osona Cuina.

El guanyador haurà de comunicar a l’organització, i en el termini d’una setmana, el restaurant escollit per tal de poder gestionar la seva reserva. Podrà fer-ho a través del correu  dijousllarder@osonacuina.com.

El guanyador també es comunicarà a través de les xarxes socials d’Osona Cuina, i de la mateixa web d’Osona Cuina.

Altres
L’organització es reserva el dret de cancel·lar el concurs per causes de força major o de declarar el premi desert. 

 
 

Us hi esperem!