Reserva el teu guiatge al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny amb un guia local i descobreix tot el que el Montseny et pot oferir.

El guia local és una figura cabdal al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, el seu guiatge et permet descobrir l’entorn de manera única i respectuosa, els seus coneixements i les seves explicacions et faciliten reconèixer millor la biodiversitat de la zona i endinsar-te en les tradicions i costums locals, aprofita-ho!

 

Sempre és millor descobrir els racons que visites de la mà de la seva gent, de qui s’estima el territori i et transmet el seu coneixement i respecte.

 

No perdis l’oportunitat de reservar el teu guiatge al Parc i descobrir tot el que el Montseny et pot oferir, al Parc Natural del Montseny trobaràs un gran ventall d’empreses de guiatge que t’acompanyaran en la seva descoberta, algunes d’elles acreditades amb la CETS  ( Carta Europea de Turisme Sostenible), una iniciativa per promoure el turisme sostenible en espais protegit d’Europa.

Consulta les visites guiades programades al llarg de l’any a través del programa Passejades Guiades que s’organitza des del parc  o si ho prefereixes sol·licita una visita a mida per a grups reduïts, segons els teus gustos i interessos.

Agenda • Osona Turisme

 

Amb els guies de natura:

-Contribuiràs al desenvolupament socioeconòmic de la muntanya.

-Et submergiràs en un món ple de llegendes i històries del territori.

-Aprendràs a reconèixer la biodiversitat que t’envolta.

-Descobriràs nous indrets, sovint molt interessants i sorprenents.

-Participaràs en sortides que respecten l’entorn.