Per les festes, Pastorets i Concert de Nadal al Cirvianum de Torelló

Com és habitual, per les festes torna l’espectacle nadalenc per excel·lència: els Pastorets. I precisament aquest any, compleix 10 anys la peculiar proposta dels Pastorets de Torelló, amb un títol prou descriptiu: ‘La gran aventura de Lluquet i Rovelló’.

Amb producció de Nou 69 Teatre i el Teatre Cirvianum, l’elenc teatral treballa des de fa setmanes en la preparació de l’espectacle, d’aquesta versió especial dels Pastorets, a partir del text de Josep Maria Folch i Torres.

Ja tot s’està ultimant per a alçar el teló, amb les típiques corredisses dels pastors i els dimonis. Al Teatre Cirvianum se’n faran cinc funcions: els dies 25, 26, 28 i 30 de desembre i 1 de gener. Les dues sessions del 28 i 30 de desembre seran la versió més gamberra (XXL) dels Pastorets.

D’altra banda, dimarts 27 de desembre, a les 8 del vespre, tindrà lloc el tradicional Concert de Nadal, amb el Cor i l’Orquestra Simfònica Harmonia, amb direcció de Francesc Llongueres. Serà un concert de Nadal a l’entorn de valsos, polques i altres peces de caire nadalenc, amb un programa divers, des de les nadales tradicionals catalanes, arranjades per Salvador Brotons, fins a valsos i polques entre les quals no faltarà el conegudíssim vals ‘Al bell Danubi blau’.