ANC i Òmnium volen arribar als 10.000 entrepans a la Botifarrada per la dignitat a Vic

 

L’ANC i Òmnium han organitzat per aquest dimarts a Vic un acte sota el nom de Botifarrada per la Dignitat amb l’objectiu de recollir fons per a la caixa de solidaritat d’aquestes dues entitats. Aquesta revetlla musical en plena castanyada comptarà amb l’actuació de diversos artistes osonencs a la plaça Major i vol arribar a servir 10.000 entrepans.

 

L’acte començarà a les 8 del vespre amb Ernest Codina com a animador i dj i també hi intervindrà l’humorista Peyu. A les 10 del vespre, el periodista Albert Om llegirà un manifest conjunt com a pas previ a la música en directe, que anirà a càrrec d’ObesesOques Grasses, NyandúQuimi PortetGuillem RomaPaula VallsLa IaiaBonobos i Pep Poblet.

Durant la vetllada es vendran uns tiquets a 10 euros que inclouran un entrepà de botifarra i una beguda. L’import íntegre dels tiquets es destinarà a la Caixa de solidaritat de l’ANC i Òmnium per fer front a les sancions imposades per l’estat a les dues entitats. El cost dels productes serà assumit per empreses col·laboradores.

ANC Osona

ANC i Òmnium Osona