Nou Calendari de Rutes Guiades a Osona, tardor del 2022

DESCOBREIX LA CLAU DE L’AUTENTICITAT!

Osona et convida a visitar la comarca de manera sostenible i responsable amb propostes d’activitats guiades que et permetran aprendre a gaudir i respectar el territori, així com contribuir així a la seva reactivació per conèixer Osona durant tot l’any.

Després d’un any que ha estat difícil per tots, us ajudem a recuperar el temps i gaudir d’activitats i experiències molt osonenques. En família, en parella, amb amics… Perquè tothom descobreixi les joies de la nostra comarca i visita el patrimoni d’un territori que val la pena descobrir.

Posem en valor els guies de la comarca, professionals que t’acompanyen i complementen la teva experiència, ensenyant i compartint el seu coneixement per tal d’obrir-te les portes de bat a bat a la comarca. L’essència d’Osona està en el seu paisatge, el seu patrimoni, però sobretot en la seva història, les llegendes, la tradició i la seva gent, aquesta és la clau de l’autenticitat. T’apuntes a descobrir-la?

Des d’Osona Turisme presentem el Calendari de Rutes Guiades a Osona, un calendari amb una proposta cada dissabte i diumenge de l’any, que anirem actualitzant trimestralment per proposar-vos experiències per tothom segons l’època de l’any! Descobreix les propostes per aquesta tardor.

En aquest calendari de tardor probem la promoció especial de Fira de Muntanya, amb propostes a 5€ que inclouen l’entrada a la fira, el transport des de la fira i la ruta guiada, el cap de setmana del 5 i 6 de novembre.