La FIHRT celebra la seva Assemblea mensual a Vic, on ha visitat el Vicpuntzero i ha gaudit de la gastronomia local

Avui ha tingut lloc a Vic l'Assemblea mensual de la FIHRT, organitzada en aquesta ocasió per l'AEHT Osona-Moianès.

En el marc de l'Assemblea, s'ha fet una visita guiada prèvia per la zona històrica de la ciutat, i s'ha realitzat una Visita al Vicpuntzero.

La reunió i posterior sopar han tingut lloc al Restaurant BART.

La FIHRT  ha celebrat avui a Vic, al Restaurant BART, la seva Assemblea General, la qual ha aprovat amb 31 vots favorables i cap en contra la modificació del seus estatuts i del Codi Ètic, i ha adoptat l'aprovació d'un Reglament d'Intern de l'entitat. L’objectiu d’aquests canvis és adaptar l’entitat a la nova realitat de representativitat empresarial, reforçar el seu caràcter no partidista preservar el caràcter democràtic del procediment electoral per a la presidència, la renovació dels seus càrrecs i l'adeqüació de l'Entitat a la realitat territorial en al que es troba, donant veu a les diferents vegueries que hi formen part.

Prèviament a l'Assemblea General, reunida amb caràcter extraordinari, els assistents han visitat el Vicpuntzero, on han gaudit d’una experiència immersiva que els ha situat al punt més alt del centre històric, el lloc on Vic es va originar ara fa 2.000 anys amb la creació de la ciutat romana d’Auso. Actualment, aquest mateix epicentre esdevé el punt de partida per al visitant per descobrir la ciutat de Vic, poder interpretar el seu passat i entendre el seu present. És aquí on comença la seva història…

L’experiència Vicpuntzero és una visita guiada que ens reinterpreta el conjunt arquitectònic de l’església barroca de la Pietat, amb el seu campanar i el jaciment arqueològic de la Capella Fonda, amb restes tardoantigues i medievals. Finalment, el visitant pot gaudir de l’audiovisual immersiu anomenat: ‘Vic, un viatge pel temps i l’art’, on se’ns proposa un recorregut per la història de la ciutat amb l’art com a fil conductor, i amb una potent i innovadora proposta tecnològica.