Neix Osona Events, un nou recurs per a reunions d'empresa, esdeveniments i celebracions a Osona

Osona Turisme promou una comunitat d’agents vinculats als esdeveniments per donar-los a conèixer i potenciar l’organització de reunions, esdeveniments i celebracions a la comarca.

La comarca d’Osona disposa des d’aquest estiu d’un nou hub de producció d’esdeveniments corporatius fets a mida. Osona Events és la comunitat que uneix empreses, allotjaments, espais, activitats, productores d’esdeveniments i professionals del sector (so, llum, gràfica, vídeo…) del territori. Una comunitat capaç d’assessorar i produir esdeveniments amb demanda pròpia i oferir un servei 360º (amb els espais i professionals propis que abasten aquesta demanda).

La presentació d’aquest nou recurs promocionat per Osona Turisme ha tingut lloc aquest estiu al nou espai Magnet Coworking de Vic. A la trobada hi van participar diferents gestors d’entitats públiques, espais d'esdeveniments (hotels, cases rurals, sales d'esdeveniments, coworking...), empreses d’activitats, serveis artístics (fotografia, vídeo, disseny, direcció artística...), producció i coordinació d'esdeveniments, etc.

La primera part de la jornada va servir per presentar aquest projecte sorgit després de diverses sessions de treball entre empreses MICE (Meeting, Incentives, Conferencing & Exhibitions), mentre que la segona part de la jornada va consistir en una dinàmica de grup per posar en comú idees i inquietuds sobre el nou projecte. Per acabar, va tenir lloc un espai de Networking maridat amb els productes Fet a Osona Aliments Excel·lents.

Osona Events pretén promoure reunions d’empresa, esdeveniments i celebracions a la comarca, posicionant Osona com una de les destinacions referents per a les empreses -de dins i de fora de la comarca- per dur a terme els seus esdeveniments. La comunitat disposa d’un cercador on poder trobar espais i serveis segons les necessitats de cada esdeveniment. A més, es disposa d’un contacte per tal de presentar sol·licituds d’esdeveniments fets a mida.

Per tal de formar part de la comunitat, les empreses només han d’omplir el formulari específic per allotjament, espai, organitzador o proveïdor d'esdeveniments o el formulari específic per empreses d'activitats o incentius.

Osona Events no només és un cercador d’espais i serveis per esdeveniments, Osona Events és una comunitat que uneix professionals en reunions d’empresa, esdeveniments i celebracions a Osona per compartir idees, inquietuds, informar-se i formar-se en les noves tendències del sector. Una comunitat on créixer i cooperar conjuntament per impulsar el MICE a la comarca d'Osona.

Vídeo del dia de la presentació d'Osona Events