OSONA la Catalunya autèntica, la que estàs buscant

Fugir sense marxar, sense anar gaire lluny, la comarca d’Osona té tot allò que estàs pensant per aquest estiu al costat de casa.  Camina entre paratges impressionants, gaudeix de la millor gastronomia i viu la cultura i la tradició local. Coneix i explora tot allò que Osona té preparat per a tu!

La comarca d´Osona és una de les més extenses de Catalunya amb més de 1.200km2, 50 municipis i 3 espais naturals protegits. Un lloc perfecte per passar uns dies en família i poder fer una gran varietat d’activitats o relaxar-se i fluir.

Gaudeix de la natura fent un agradable passeig i admirant les vistes des de les altures d’un mirador o endinsa’t a la frescor d’un bosc, practica activitats aquàtiques a les aigües del Pantà de Sau o una ruta amb bicicleta per les rutes del territori #Osoning.

Descobreix el patrimoni prehistòric amb un taller a un jaciment arqueològic o el patrimoni industrial amb una visita teatralitzada en una colònia tèxtil, gaudeix del romànic amb una visita a un dels monuments visitables o deixa’t portar per la poesia seguint una ruta literària. Les històries i llegenda de bruixes i bandolers presents a tots els racons vesteixen la regió de misteri i aventura.

Llepa’t els dits a un restaurant local de cuina tradicional posada al dia, tasta i compra productes de terra a les botigues de tota la vida o entra en un obrador i fer el teu propi fuet o participa en una degustació de cerveses artesanes en una empresa visitable FET A OSONA. 

Sigues un més participant en les incomptables activitats programades als 50 municipis de la comarca, prenent partit en un ball de Festa Major o en una conversa de banc prenent la fresca un vespre d’estiu al poble. 

Osona és comarca de contrastos amb molt per oferir, la vida rural evoluciona, però manté l’autenticitat als pobles amb personalitat. La diversitat d’allotjaments rurals, càmpings, apartaments, fondes, hotels i hostals us permetran gaudir de les vacances a Osona que esteu planificant!