L'Ajuntament ofereix més ajuts per fomentar la contractació

Les empreses ja poden sol·licitar els nous ajuts de l’Ajuntament de Vic per contractar personal. La regidora d’Ocupació, Anna Alemany, manifesta que l’Ajuntament continua fomentant la contractació amb ajuts econòmics per seguir estant al costat de les persones que necessiten trobar feina i, al mateix, afavorir el empresarial.

 

En aquesta nova convocatòria d’ajuts s’hi poden acollir persones físiques o jurídiques que facin una activitat econòmica i tinguin capacitat legal per contractar. Els ajuts no són acumulatius i, per tant, cada persona se’n podrà beneficiar d’una com a màxim.

 

Ajut per fomentar l’ocupació

 

·         Ajuts de 4.646,25 euros fins a 9.292,50 euros per contractar, a mitja jornada o completa, persones de Vic menors de 30 anys o majors de 45 anys a l’atur durant un any. Les sol·licituds es poden presentar fins a l’1 d’agost a Vic Ocupació (El Sucre. Plaça 1 d’Octubre – 2a planta).

 

Per qualsevol dubte sobre els ajuts econòmics per estimular la contractació es pot trucar a Vic Ocupació al telèfon 93 883 31 00 o 660 710 119 o escrivint a ocupacio@vic.cat.

 

 

On s’han de presentar les sol·licituds?

 

Totes les sol·licituds es poden presentar a la seuelectronica.vic.cat i cal complir els requisits que es detallen  a les Bases de la convocatòria. Es podran demanar fins a l’1 d’agost.

 

En cas de tenir dubtes a l’hora de sol·licitar els ajuts econòmics que ofereix l’Ajuntament de Vic es pot contactar amb el servei gratuït OAC 360º que ajuda a fer les gestions sense haver-se de personar a l’Ajuntament.

 

El servei d’OAC 360º s’ofereix de dilluns a divendres, de 8 del matí a 8 del vespre, trucant al 93 595 48 04 o escrivint a oac360@vic.cat.