Suma't a la campanya Estalviatge

La Direcció General de Turisme, a través de l’Agència Catalana de Turisme, promou una acció potent i atractiva per incentivar les reserves d’escapades turístiques a Catalunya abans i després de Setmana Santa mitjançant un sistema de bons turístics amb descomptes entre el públic català. 


La campanya, que porta el nom “Estalviatge” i compta amb una inversió d’1.500.000 euros, començarà l’1 de març i s’allargarà fins el mes d’abril (excepte Setmana Santa del 9 al 18 d’abril) fins a esgotar pressupost. 


Podran ser objecte d’ajut els viatges combinats contractats per mediació d’una agència de viatges adherida a la campanya que incloguin una pernoctació en un allotjament turístic associada amb, almenys, un dels següents tipus de serveis de viatge:


- Transport de passatgers
- Lloguer de turismes o altres vehicles de motor
- Altres serveis turístics (per exemple, activitats, entrades o excursions amb guia). 


La subvenció consistirà en una quantia equivalent al 50% de la factura presentada pel viatge combinat objecte d’ajut, inclòs l’IVA, amb un màxim de 150 euros


Tota la informació relativa a aquesta campanya la podeu consultar a la resolució que ha publicat avui el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). Podeu trobar-la aquí.


Com s’indica a l’esmentada resolució, les agències de viatges interessades en participar, s’hauran d’adherir a través de la pàgina web estalviatge.catalunya.com que estarà operativa properament. Les reserves només es podran fer a través d’agències de viatges adherides a la campanya


Amb la campanya "Estalviatge" volem ajudar el sector turístic català a reforçar la seva l’activitat i a incentivar el moviment i fluxos turístics del catalans en mesos de baixa ocupació abans i després de Setmana Santa. Es tracta de contribuir a allargar la temporada, els contractes laborals i l’activitat econòmica, a més de fomentar la desestacionalització del turisme. Esperem que sigui un èxit!