Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2021

Europa celebra enguany la Setmana Europea de l'Energia Sostenible del 25 al 29 d'octubre amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica. 

En un context d'emergència climàtica com el que estem vivint, és totalment necessari avançar cap a un nou model energètic sostenible. Un factor clau és conscienciar i implicar la població de la situació actual, per així donar eines per gestionar d'una forma adequada l'energia que utilitzem en el nostre dia a dia.

 

Des de L'Agència Local de l'Energia d'Osona s'aposta per fer-ne ressò i parlar-ne, per això participa a diversos esdeveniments. 

Dijous 21 d'octubre de 2021

"Fem la transició energètica" - Folgueroles

Dimecres 27 d'octubre de 2021

"Energia i Món local: Properes convocatòries del NGEU per accelerar la transició energètica del món local. Derivades i aplicacions de les inversions en transició energètica" - Diputació de Lleida

Dijous 28 d'octubre de 2021

"Reunió oberta del Grup Impulsor per a la Transició Energètica" - Taradell 

 Divendres 29 d'octubre de 2021

"Hacia un cambio de modelo energético : Las Comunidades Energéticas Locales, el papel de la Administración Local" - Huelva 

 

Per més informació sobre la Setmana Europea de l'Energia Sostenible: iCAEN