Gymkana virtual pel Monestir de Sant Pere de Casserres

El Monestir de Sant Pere de Casserres amplia la seva oferta didàctica, educativa i d’oci relacionant la història i la sostenibilitat.

El Consell Comarcal d’Osona amb el finançament i col·laboració de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i el BBVA creen una gimcana virtual.

Una nova proposta de visita al Monestir de Sant Pere de Casserres, a una gimcana virtual de 10 enigmes que recorren tot el Monestir i el seu entorn, difonen els valors històrics i culturals del Monestir i potenciant la importància del patrimoni natural com a element essencial en la sostenibilitat ambiental.

L’objectiu del projecte ha estat la creació d’una activitat del tipus GYMKANA que permeti, mitjançant un joc de pistes i enigmes, que els visitants coneguin una part de la història del Monestir, a partir dels elements patrimonials i naturals es proposen un seguit d’enigmes i reptes a resoldre que en clau de joc, proporcionaran al visitant l’oportunitat de gaudir d’una experiència guiada de mes d’una hora al llarg de diferents punts de la zona.

Els visitants del Monestir augmentaran el seu coneixement en vers aquest  marxant amb una gran experiència, el públic al què es dirigeix el joc és el turisme de joves i el turisme familiar, que els permeti ocupar entre 1 i 2 hores.

Aquesta proposta s’oferirà a partir de setembre al públic general, amb un període de testeig durant els mesos d’agost i setembre per a persones coneixedores, experts i convidats.