Goufone serà el patrocinador tecnològic de les fires de Vic, amb gran presència al Mercat de la Música Viva

L’empresa de telecomunicacions i energia osonenca i l’Ajuntament de Vic han signat un conveni que dotarà les fires de wifi gratuït

Goufone i l’Ajuntament de Vic han signar un conveni de col·laboració segons el qual l’empresa de telecomunicacions i energia osonenca es converteix en el patrocinador tecnològic per dotar a les fires organitzades per l’Ajuntament de wifi gratuït.

L’acord se centra especialment en la 33a edició del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV), però també contempla la nova Fira de l’Energia i la Construcció sostenible FECS, que s’estrenarà al febrer, i la resta de propostes firals que se celebraran fins al maig del 2022. Titi Roca, regidor de Fires i Mercats, i Marc Mundó, conseller delegat i cofundador de Goufone han estat els encarregats de signar el conveni.

Segons el conveni, l’empresa de telecomunicacions i energia tindrà una àmplia presència al Mercat de la Música Viva de Vic, destacant accions com donar el nom d’“Escenari Goufone” a l’escenari del parc de la Bassa dels Hermanos, fer constar la col·laboració a la publicitat als mitjans de comunicació, i altres accions de màrqueting.

Goufone, al seu torn, aportarà punts de wifi privats per a l’organització de la fira i els expositors amb servei tècnic durant les fires i, en el cas del Mercat de Música Viva, connexió de fibra pels cinc escenaris exteriors, els camerinos i les connexions televisives en diversos escenaris.

Per a Goufone, el vincle amb entitats, associacions i esdeveniments arrelats al territori forma part del seu ADN com a empresa de proximitat i de quilòmetre zero. L’empresa osonenca es troba en plena consolidació en el sector de les telecomunicacions. A dia d’avui, Goufone ha cobert més de 3.000 quilòmetres amb cable de fibra òptica pròpia i els seus serveis d’internet, telefonia, televisió i energia verda estan disponibles en 13 comarques catalanes.