Presentació de la Campanya Gastronòmica de la Castanya

Osona celebra la primera ‘Campanya Gastronòmica de la Castanya’ amb la participació de restaurants i entitats que donaran a conèixer aquest fruit tan típic de la tardor

 
 
Del 27 d’octubre al 26 de novembre se celebrarà la ‘Campanya gastronòmica de la castanya’, amb l’objectiu de donar a conèixer la castanya com a ingredient de tot tipus de plats, tant dolços com salats i alhora, apropar els productors locals a la restauració de qualitat de la comarca i de la zona del Montseny.
 

En aquesta primera edició, hi participaran un total de 15 restaurants d’Osona Cuina i de la zona del Parc Natural del Montseny, que inclouran a la seva carta, propostes de plats elaborats amb castanya, un producte arrelat a la nostra terra des de fa segles.

En total es podrà gaudir de 27 plats representatius de la cuina osonenca amb castanya. A més, durant aquest mes, diferents entitats oferiran set activitats de cultura i paisatge relacionades amb la castanya i el castanyer per a tota la família.

Finalment, cal assenyalar que aquesta campanya està organitzada pel Consell Comarcal d’Osona i Osona Turisme en col·laboració amb Osona Cuina i l’Ajuntament de Viladrau. A més, la iniciativa s’emmarca en el projecte Xarxa Productes de la Terra i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Aquest matí en Jordi Arumí de l'Arka Restaurant ha acudit a la presentació de la Campanya Gastronòmica de la Castanya en representació d'Osona Cuina! Apunteu la data: comença el 27 d'octubre