Osona Cuina aposta per mantenir el tradicional Dijous Llarder en format per emportar

La cita serà el proper dijous al Recinte Firal El Sucre de Vic, un canvi d’ubicació que permetrà aplicar totes les mesures sanitàries sense perdre aquesta tradicional festa del col·lectiu

                                                      Osona Cuina aposta per mantenir el tradicional Dijous Llarder en format per emportar

                                                                                Cartell informatiu

El proper dijous 11 de febrer es celebrarà a Vic el Dijous Llarder més popular de Catalunya, que organitza des dels inicis el col·lectiu de cuiners osonencs d’Osona Cuina. L’esdeveniment s’ha adaptat per complir amb totes les mesures i restriccions anti-covid vigents, i per això es serviran entrepans només per emportar i amb la possibilitat de fer-ne la reserva prèvia des del web del col·lectiu. A més, la diada se celebrarà a l’exterior del Recinte Firal El Sucre de Vic, un canvi d’ubicació que permetrà evitar l’acumulació de persones.

Com sempre les brases funcionaran ja a primera hora del matí amb els entrepans de botifarra, cansalada i botifarra negra; i per dinar, a partir de les 12h aproximadament s’afegirà l’esperat i imprescindible del Dijous Llarder, l’entrepà de porc rostit Ral d’Avinyó, que es cou durant tota la nit anterior. Durant tot el matí també es servirà l’entrepà de canelons elaborat pels alumnes de l’Escola d’Hostaleria d’Osona amb productes dels productors d’Osona Terra.

Els entrepans es podran recollir en horari de 9 a 15h, i si se’n reserven prèviament més de 10 també s’ofereix el servei a domicili, a la feina o a l’adreça indicada per l’usuari.

Osona Cuina ha apostat per mantenir aquesta cita amb l’objectiu de preservar les festes populars i les tradicions que tenim més arrelades al nostre territori, i també el de reivindicar la gastronomia del país, ara que el sector està entre les cordes. Aquest col·lectiu de cuiners de la comarca d’Osona, amb més de 20 anys d’història, de nou uneix les seves forces, creativitat i experiència darrera els fogons per fer d’aquesta comarca un dels referents gastronòmics de Catalunya.